Sunday, November 21, 2010

Miasara Said Pink Is Gojess

Siapa suka pink? Sila angkat kakitangan. Eh, jangan doh nanti jatuh lak. Okay perihal kisah warna pink ni kan, aku ni pun memang suka gak warna ni. Nampak lebih comel dan jambu je bila ada benda warna pink yang lekat atau berada di sisi aku. Walaupun aku ni kasar dan ganas tapi hati aku macam tisu sebenarnya. 



Sebenarnya yang aku nak cerita ni ialah award pink is gojess. Mestilah gojess sebabnya warna pink. (ayat pusing-pusing) Miasara si pencinta pink telah berbesar hati nak bagi award yang direkanya sendiri. Dan yang lagi buat aku berbesar hati, aku ialah antara yang di tag untuk award ni. Terima kasih ye Miasara. Awak pun gojess juga. Sesiapa yang suka pink-pink ni bolehlah join Miasara ni gak.

Inilah dia rupa award "Pink Is Gojess".
Made by Miasara.
Comelkan?
:)

Belum habis lagi, kena jawab soalan yang disertakan Miasara bersama-sama dengan award ni. Soalannya tak delah sesusah soalan final exam aku. Hakhak.

Mia : Kenapa anda suka giler dengan warna pink?
         (Bagi tiga perkataan sahaja)
Eya : Sebab aku suka. 
          (bijak tak jawapan ni)

Senangkan soalannya? Lepas tu macam biasalah aku kena tag 5 orang lain yang juga pencinta tegar warna pink ni hah. Aku tag semua perempuan. (Dah kaum ni je yang banyak blog background warna ni)


Entry mengenai award ini teramatlah digalakkan untuk di letakkan juga dengan tulisan berwarna pink. Kalau kat blog aku tak boleh sebab nanti tak nampak. Hakhak.

Yang terakhir sekali bolehlah sekiranya untuk  menyudikan diri korang link kan terus blog pemberi award dengan entry "Pink Is Gojess". Okay itu sahaja. Tata Titi Tutu.


HIDUP PINK!

8 comments:

Diary of Mine said...

wah! thnx! love pink... kawaii no pinku!! arigato tagged~ :)

EYA NADIA said...

WELCOME DEAR. ; )

bloggergurl said...

awwww.. u r too much dear.. too much puji i.. u make me tersipu sipu darl.. btw thankie..

EYA NADIA said...

hehe laorh betul la. my fwens ckp u cantik!

alienelliz said...

huh..nasib baik ell laki...kalau tak, mesti terjebak dlm warna pink ni..hehe =p

EYA NADIA said...

haha lelaki pn dh bnyk tampil dengan warne pink skunk. tabik kat dorang coz berani menampilkn kelainan. kre ade konfiden la nk menonjolkan

Diary of Mine said...

kena tagged... http://ufaachan.blogspot.com/2010/11/award-lagiwuhuuuuu.html

EYA NADIA said...

OWH .DPT AWRD LAGI? HUHU TQ DEAR.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...