Monday, July 25, 2011

KOSONG

Hang out with my fwen for Movie
Bersama keluarga melancong ke Bali
Thanks sayang dinner tadi
Jom konvoi pergi majlis tunang sepupu aku

Ye ...
Aku mengeluh tatkala saat baca status-status ni dak display kat wall fb
Aku jarang nak updates or state aku keluar dengan siapa

Manenye kawan.. mereka ada hal masing-masing
Manenye family, entah ingat ke tak
Manenye buah hati, senyap je
Manenye ada orang nak ajak aku pergi keramaian

I need someone to talk..
I need someone to share..
I need someone to care..
I need someone to love..
I need someone to be with..

Ada orang tanya macam mane nak jadi setabah aku
Ada orang tanya macam mane nak jadi setenang aku
Ada orang tanya macam mane nak jadi sekental aki
Ada orang tanya macam mana nak jadi sepenyabar aku
Ada orang tanya macam mana nak berdikari macam aku
Ada orang tanya macam mana nak jadi berani

Jawapanya : Marilah cuba jadi aku.

Aku dah rasa putus asa.
Dulu impian aku setinggi gunung..
Semangat aku berkobar-kobar
Aku yakin segalanya akan baik-baik saje

Tapi sekarang semuanya berbeza..
Aku dah putus asa
Teramat

Aku bukan orang jahat.
Jauh sekali suka menyakiti orang lain
Jauh sekali menganiaya orang lain
Jauh sekali mendengki orang lain

Tapi bad luck yang aku asyik alami ni
Ape ye hikmahnya?
Kenapa Allah uji aku?
Kenapa tanpa henti ujian tu..
: (

7 comments:

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, kesiannya Eya.. erm, jom kita hangout sama2.. jomlaa.. ;)

MySuaraBlog: Kunyah Untuk Kurus

::FAIZ FARISH:: said...

:) indah

Mr Lonely said...

walking here with a smile.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

Anonymous said...

everything happened for a reason.

mesti ada hikmahnya.

aku pun pernah rase mcm ni.

just put some SABAR! =)



-drktr-

POSH76 said...

slm ramadan

mimi fatin said...

takpe, sabar ye... Allah takkan uji kalau kamu tak mampu :)

POSH76 said...

salam aidilfitri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...