Thursday, February 3, 2011

PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA


Hello there. Akhirnya aku sampai juga disini. Pameran pengantin. Well bukan la aku yang nak berkahwin pun dalam masa terdekat ni tapi aku sekali lagi berjaya menceburi bidang berkaitan perkahwinan ni. Yelah, aku ni pelajar akaun, memang tak ah kan ada sylibus tentang perkahwinan ni.

Pink Affair. Tema pemeran pengantin pada kali ini. Bunyi je macam menyeronokkan. Aku terus terbayang pink panther! Comel kan dia? Hope korang semua dapatlah hadir beramai-ramai ke pameran ni nanti okay! Macam-macam info menarik, disamping ada tawaran pakej-pakej perkahwinan yang menarik dan berbaloi , pertunjukan fesyen pengantin dan yang pasti mestilah ada hadiah menarik untuk yang bertuah. So apa lagi, sila pergi.

P/s: Extra busy! Aku buat dua job.

3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

wah menarik ni....

gabanMorka said...

baru tau pengantin pon ada pameran.haha

myezatul aQma said...

wah..macam best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...